Αποστολές
    

Ελλάδα

Το streetwear.gr δεσμεύεται ότι όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται έως τις 14:00 καθημερινά και 12:00 τα Σάββατα (χωρίς επιπλέον επιβάρυνση), θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα με Γενική Ταχυδρομιή Courier. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1 εργάσιμη ημέρα για την ηπειρωτική Ελλάδα και 1-2 εργάσιμες ημέρες για την νησιωτική Ελλάδα & την Πελοπόννησο.


Προσοχή: Στις δυσπρόσιτες περιοχές (όπως ορίζονται από την Γενική Ταχυδρομική), ενδέχεται ο εκτιμώμενος χρόνος να αυξηθεί κατά 1-3 εργάσιμες ημέρεςΕπίσης ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά ή με email.

**Σε ορισμένες περιοχές και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, τα προϊόντα θα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier.


Θα σας αποσταλλεί σχετικό e-mail με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αποστολής της παραγγελίας σας, με την αποστολή της από εμάς.


Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παρακολουθείτε την διαδρομή της παραγγελίας σας από τις 21:00 της ίδιας ημέρας στο http://www.taxydromiki.gr/ ή τηλεφωνικά στο πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής.

Έξοδα αποστολής: 4 Euro (παράδοση στην πόρτα σας)
Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 70

Λοιπή Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδάς, Ασία & Λοιπός κόσμος **

Όλα τα δέματα αποστέλλονται συστημένα μέσω των ΕΛΤΑ και συνοδεύονται από tracking number και ασφάλεια για κάθε περίπτωση.

Θα απαιτηθεί υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοση.
Λοιπή Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδάς, Ασία & Λοιπός κόσμος **

Όλα τα δέματα αποστέλλονται συστημένα μέσω των ΕΛΤΑ και συνοδεύονται από tracking number και ασφάλεια για κάθε περίπτωση. Θα απαιτηθεί υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοση.
                     

up to 0.5kg

10€

0.5kg - 1.0kg

15€

1.0 - 2.0kg

30€

2.0 - 5.0kg

50€

5.0 - 10.0kg 

80€


10.0 -20.0kg    130€   

    
    

** Προσοχή

Οι αγορές εμπορευμάτων από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβαρύνονται με έξοδα τελωνείου και χρεώνονται  μόλις το πακέτο φτάσει στην χώρα σας. Τα έξοδα τελωνείου και λοιπά έξοδα εκτελωνισμού είναι δική σας ευθύνη και πρέπει να πληρωθούν από εσάας. Παρακαλούμε μην μας ζητάτε να εκδόσουμε ψεύτικα παραστατικά πωλήσεων για μείωση των εξόδων.

Ως αγοραστής έχετε υπόψη σας:
- καθυστερήσεις από έλεγχο στο τελωνείο.
- δασμούς και φόρους που πρέπει να πληρώσετε.
- έξοδα εκτελωνισμού και λοιπές αμοιβές.

Αζήτητες παραγγελίες / Άρνηση παραλαβής
Σε περίπτωση που δεν μπορούν να σας εντοπίσουν (σε περίπτωση λανθασμένης διεύθυνσης από εσάς) ή αρνηθείτε την παραλαβή κατά την παράδοση σε εσάς λόγω των παραπάνω επιπλέον χρεώσεων (δασμούς, εκτελωνισμό κλπ) το Streetwear.gr διατηρεί το δικαίωμα να σας χρεώσει δύο φορές τα μεταφορικά της παραγγελίας σας για την επιστροφή του δέματος πίσω σε εμάς.

Το Streetwear.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει το σύνολο των παραπάνω εξόδων σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων.