Επιστροφές
    

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα εμπόρευμα, επικοινωνήστε εντός 14 ημερών μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310.232741 (υπεύθυνος Περτσινίδης Αντώνιος) ή στείλτε μας σχετικό e-mail στο info@streetwear.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο. Έχετε υπόψη σας ότι τα έξοδα επιστροφής και αποστολής της νέας παραγγελίας επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο εσάς και ανέρχονται σε 8€.


Να έχετε υπόψη σας ότι μετά το χρονικό περιθώριο των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, οι αλλαγές δεν γίνονται αποδεκτές.
Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε πριν από κάθε σας αγορά τον "οδηγό μεγεθών" (size chart). Εάν παρόλα αυτά έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Να θυμόσαστε πως το κουτί παπουτσιών είναι μέρος των εμπορευμάτων, εάν επιστρέψετε ένα κατεστραμένο κουτί, θα επιβαρυνθείτε με το ποσό των 10€.
Εάν επιστρέψετε χρησιμοποιημένα, κατεστραμένα ή εμπορεύματα απο τα οποία έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες τους (barcodes) δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή σας.

Δεν είναι πάντα εύκολο να καθοριστεί τι είναι κατασκευαστικό ελάττωμα και τι φθορά. Πρέπει πρώτα να δούμε το εμπόρευμα προκειμένου να διαπιστωθεί τι από τα δύο ισχύει.

Θα σας στείλουμε σχετικό e-mail όταν παραλάβουμε τα εμπορεύματα. Παρακαλούμε να θυμόσαστε ότι δεν επιστρέφουμε οποιεσδήποτε δαπάνες ή επιβαρύνσεις αποστολής (μεταφορικά-αντικαταβολές).
Το κατάστημα μας ακολουθεί την Ελληνική νομοθεσία και τους κανονισμούς.Ακύρωση παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας  μπορείτε να την ακυρώσετε, είτε τηλεφωνικώς στο 2310.232741 ή μέσω e-mail στο info@streetwear.gr

Δεν γίνεται αποδεκτή  η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης ή άρνησης παραλαβής της παραγγελίας σας , το streetwear.gr διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει αποζημίωση για τα έξοδα αποστολής/επιστροφής ύψους 8 ευρώ.