Γυναικείες μπλούζες και τοπ / Streetwear

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες
Brands
περισσότερα. λιγότερα
Χρώμα
Μέγεθος
Μανίκι
Φίλτρα
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-36 από σύνολο 65

Οι γυναικείες μπλούζες είναι ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το στυλ σου και να υιοθετήσεις τις τελευταίες τάσεις στη στιγμή, με νέα σχήματα, χρώματα και υφάσματα που επηρεάζουν την πασαρέλα. Είτε αναζητάς εύκολες καθημερινές εμφανίσεις, είτε ξεχωριστά κομμάτια για να φτιάξεις τα πιο κομψά σύνολα για πάρτι, πάντα υπάρχει μια δικαιολογία για να αγοράσεις περισσότερες γυναικείες μπλούζες.

Άλλαξε τη γκαρνταρόμπα σου με νέες γυναικείες μπλούζες

Οι γυναικείες μπλούζες με σλόγκαν είναι το trend, με μονόστηλα και φράσεις που παίζουν με τις λέξεις και με τις οποίες μπορείς να κάνεις την εμφάνιση σου. Ντύσε τα slogan tees με σλόγκαν, βάζοντάς τα σε τζιν pencil φούστες, και φόρεσε τα με ψηλοτάκουνες μπότες και bomber jackets, για μια καλοστημένη εμφάνιση για την ημέρα. Τα διακοσμημένα camisoles είναι ένα εύκολο κομμάτι για αυθόρμητες βραδινές εξόδους - φόρεσε τα με το τζιν σου και ένα απλό ζευγάρι τακούνια για άμεση λάμψη - κανείς δεν θα καταλάβει ότι φορούσες τις πιτζάμες σου και παρακολουθούσες τηλεόραση πριν από μισή ώρα!

Ανανεώστε το στυλ σου με γυναικεία t-shirt

Τα crop tops είναι παντού αυτή τη στιγμή και δεν είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Φόρεσε ένα bodycon μακρυμάνικο cropped γυναικείο τοπ με μια συμπληρωματική ψηλόμεση φούστα - κλείνοντας το κενό στη μέση και προσαρμόζοντας το στυλ για τους πιο δροσερούς μήνες. Επέλεξε μια ριγέ μπλούζα ή φούστα για να κάνεις το ντύσιμο ιδιαίτερα κολακευτικό και πρόσθεσε μερικά πανύψηλα τακούνια για μια σέξι εμφάνιση για ραντεβού το βράδυ. Οι γυναικείες μπλούζες είναι υπέροχες για το ντύσιμο της μεταβατικής περιόδου - τα μανίκια καμπάνα και τα φλουέτα είναι τόσο της μόδας αυτή τη στιγμή, αντλώντας έμπνευση από τη μόδα της δεκαετίας του '70. Προχώρησε σε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση με φαρδιά τζιν, ή βάλε την μπλούζα σου σε ένα trackpant συνδιασμένο με adidas sneakers και κάνε το απόλυτο street look.