Ανδρικά Tracktops / Αθλητικές Ζακέτες

Φιλτράρισμα κατά

Brands
περισσότερα. λιγότερα
Χρώμα
Μέγεθος
Φίλτρα
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9

Με την τάση athleisure να έχει κατακλύσει τον κόσμο της μόδας, δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για να επεκτείνεις τη συλλογή σου με ανδρικά tracktop. Αναζήτησε έμπνευση από το τελευταίο στυλ του streetwear και τις τάσεις της πασαρέλας και δώσε στην ντουλάπα σου λίγο αθλητικό σικ.

Στυλ αθλητικών ρούχων για άνδρες

Είτε είσαι επαγγελματίας αθλητής ή γυμνασμοφοβικός, τα ανδρικά tracktops δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να ενσωματωθούν στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα. Καθώς η τάση των hipster έχει στραφεί στον πειραματισμό με αθλητικά παπούτσια και εξοπλισμό άσκησης, έχουμε δει τα πάντα, από ρούχα διακοπών μέχρι επίσημα ρούχα, να αποκτούν μια σπορ πινελιά. Μπορείς κι εσύ να δώσεις στον εαυτό σου μια αθλητική πολυτελής άποψη εισάγοντας μερικά βασικά αθλητικά στυλ στην καθημερινή σου ενδυμασία. Ένα φούτερ είναι ένα εξαιρετικό κλασικό για αρχή. Επέλεξε μια λεπτή γραμμή και φορέσε το κάτω από ένα μάλλινο παλτό ή ένα δερμάτινο μπουφάν για μια μοντέρνα πινελιά. Οι αθλητικές ζακέτες απέκτησαν μια κομψή εκδοχή με την εφεύρεση των tailored joggers. Φορέσε το δικό σου με μια καμπαρντίνα και μερικά επίσημα, ή φορέσε το με λευκά sneakers και ένα μπουφάν για διακριτική δροσιά.

Αθλητικές ζακέτες και ρούχα γυμναστηρίου για άνδρες

Αν είσαι αθλητικός τύπος, το ενδιαφέρον σου για τα ανδρικά tracktop αφορά μάλλον περισσότερο τη γυμναστική παρά τη μόδα. Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σημαίνει ότι απαρνείσαι το στυλ σου στο γυμναστήριο. Επέλεξε τα ρούχα σου με γνώμονα τη δραστηριότητα σου και ξεκίνησε με τα βασικά μιας εξαιρετικής γκαρνταρόμπας γυμναστικής. Τα αθλητικά παπούτσια είναι η πρώτη ατζέντα για κάθε πρόγραμμα γυμναστικής. Τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο είναι ιδανικά αν είσαι καρδιομανής, ενώ τα αθλητικά με επίπεδη σόλα είναι ιδανικά για προπόνηση με βάρη στο γυμναστήριο. Τα κολάν συμπίεσης και τα αθλητικά μπλουζάκια προσφέρουν έλεγχο της θερμοκρασίας και βελτίωση της απόδοσης, ενώ οι κουκούλες και τα αθλητικά μπουφάν είναι τα απαραίτητα στρώματα αν γυμνάζεσαι σε εξωτερικούς χώρους. Αν ψάχνεις για σορτς, διατηρήσε το μήκος γύρω από το μέσο του μηρού, ώστε να είσαι ελεύθερος να κινείσαι αλλά και άνετος για προπόνηση με βάρη.