ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:

ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ COURIER ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 08.00-17.00.

ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 7 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ THΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ (ΕΔΩ>>) ΜΕ TON ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 08.00-17.00 EΣΕΙΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ. EXETE TH ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΣΑΣ, NA ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ "ΣΧΟΛΙΑ" (Π.Χ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 14:00 Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 14:00). Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ>>) ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08.00-20.00 ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00-15.00. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΔΕΜΑΤΑ ΛΟΓΩ:

1)MH ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ / ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ / ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ / ΕΜΑΙL / SMS / ΚΛΗΣΕΙΣ

2) ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ.

TO STREETWEAR.GR ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ (ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟ 8 ΕΥΡΩ).