ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:

Οι παραδόσεις δεμάτων από την Γενική Ταχυδρομική courier πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08.00-17.00.

Όλα τα δέματα διακινούνται μέχρι δύο φορές και παραμένουν μέχρι 7 ημερολογιακές ημέρες στο κατάστημα εξυπηρέτησης της γενικής ταχυδρομικής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας συμβουλεύουμε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος αναζητώντας (εδώ>>) με τον αριθμό ανίχνευσης που θα σας στείλουμε.

Σας προτείνουμε να δηλώνετε ως διεύθυνση παράδοσης τον χώρο που θα βρίσκεστε τις ώρες 08.00-17.00 εσείς η κάποιο εξουσιοδοτημένο από εσάς άτομο για την παραλαβή του δέματος. Έχετε τη δυνατότητα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, να σημειώσετε στο πεδίο "σχόλια" (π.χ. παράδοση πριν τις 14:00 ή παράδοση μετρά τις 14:00). Η υπηρεσία αυτή παρέχεται δωρεάν. Σε άλλη περίπτωση σας προτείνουμε ως διεύθυνση παράδοσης το κατάστημα εξυπηρέτησης της γενικής ταχυδρομικής (δείτε εδώ>>) από το οποίο μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας καθημερινά 08.00-20.00 Σάββατο 08.00-15.00. Δεν είναι εφικτή η παράδοση δεμάτων σε ταχυδρομικές θυρίδες καθώς απαιτείται υπογραφή από τον παραλήπτη.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι τα απαράδοτα και επιστρεφόμενα δέματα λόγω:

1) Μη ανταπόκρισης / αδιαφορίας / αμέλειας από μέρους σας σε ειδοποιήσεις/ email/ sms/ κλήσεις.

2) Άρνησης παραλαβής 

Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται ως υπαναχώρηση από την παραγγελία.

To Streetwear.gr θα σας ζητήσει να πληρώσετε το σύνολο των μεταφορικών εξόδων που ζημίωσε από την αποστολή/επιστροφή του δέματος (ελάχιστο ποσό 8 ευρώ).