Tracktops / Streetwear

Φιλτράρισμα κατά

Brands
περισσότερα. λιγότερα
Χρώμα
Μέγεθος
Φίλτρα
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-13 από σύνολο 13

Μετέφερε τη χαλαρή σου διάθεση στους δρόμους με τις γυναικείες ζακέτες γυμναστικής που διαθέτουμε. Τα tracktops είναι ένας κλασικός τρόπος για να διατηρείς την άνεση σου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και είναι μια εύκολη επιλογή για τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο να συνδιάσεις τις δραστηριότητες σου. Επέλεξε πολύχρωμα, αθλητικά στυλ για να δραστηριοποιηθείς με αυτά από μάρκες όπως adidas Originals, Puma και Ellesse. Σκέφτεσε να βγάλεις την αθλητική σου φόρμα προς τα έξω; Τα εντυπωσιακά σχέδια δεν θα έβγαιναν εκτός τόπου και χρόνου με ένα ζευγάρι τακούνια, ενώ τα τολμηρά χρώματα είναι ιδανικά για το afterparty.

Μείνε κομψή, νικήσε την ψύχρα και μάθε την τέχνη του layering με ένα γυναικείο tracktop. είτε είσαι streetwear girl, είτε sport luxe lady, είτε μινιμαλιστική maven, έχουμε τα γυναικεία μπουφάν που θα σε κάνουν να θέλεις να τυλιχτείς.

Μείνε κομψή κάθε μέρα με γυναικεία jacket

Τα καθημερινά γυναικεία tracktop είναι τα απαραίτητα για το στυλ σου. Τα casual γυναικεία tracktop είναι ιδανικά στα φεστιβάλ, όπου οποίο μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα, από μάξι φορέματα και γαλότσες μέχρι καυτό παντελόνι και πλατφόρμες. Επέλεξε ένα στυλ για μια ρετρό αίσθηση, ή αναζήτησε army λεπτομέρειες για μια ατμόσφαιρα φεστιβάλ των 90s. Τα γυναικεία tracktop είναι κομψά σε κάθε περίσταση, δημιουργώντας καθαρές γραμμές που ταιριάζουν υπέροχα με κολάν και στενά τζιν. Οι γυναικείες ζακέτες θα σε κρατήσουν ζεστά όταν κάνες σκι ή αψηφείς τον χειμώνα, φροντίσε να προσθέσεις ένα μάλλινο σκουφάκι και γάντια για μια ζεστή χειμερινή εμφάνιση. 

Φανταχτερές βραδιές με γυναικεία tracktop

Φορέσε το δικό σου με ένα κοριτσίστικο φλοράλ φόρεμα για να αντισταθμίσεις το ανδρόγυνο στυλ του ή συνδυάσε το με παντελόνι κοστούμι και τακούνια για να παίξε με το boyfriend look. Δώσε βάθος στο βραδινό σε ντύσιμο με ένα γυναικείο jacket από πάνω. Διασκεδάσε με την υφή και φορέσε το δικό σου με ένα φόρεμα για χορό, ή κρατήσε τα πράγματα χαλαρά και φορέσε το πάνω από ένα chino που αγκαλιάζει τη σιλουέτα. Φόρεσε το γυναικείο tracktop σε με κομψά σανδάλια με λουράκι στον αστράγαλο για ένα θηλυκό και αποπνικτικό φινίρισμα.

ικό σου με ένα κοριτσίστικο φλοράλ φόρεμα για να αντισταθμίσεις το ανδρόγυνο στυλ του ή συνδυάσε το με παντελόνι κοστούμι και τακούνια για να παίξε με το boyfriend look. Δώσε βάθος στο βραδινό σε ντύσιμο με ένα γυναικείο jacket από πάνω. Διασκεδάσε με την υφή και φορέσε το δικό σου με ένα φόρεμα για χορό, ή κρατήσε τα πράγματα χαλαρά και φορέσε το πάνω από ένα chino που αγκαλιάζει τη σιλουέτα. Φόρεσε το γυναικείο tracktop σε με κομψά σανδάλια με λουράκι στον αστράγαλο για ένα θηλυκό και αποπνικτικό φινίρισμα.