ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

     
ΤΟ SITE STREETWEAR.GR ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ULTRA STORE. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

1.ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ULTRA ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ  Ή ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

2.ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΟ ULTRA STORE ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ STREETWEAR.GR, ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΥΧΟΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ή ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΚΟΥΣΙΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ.

3.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΤΟ ULTRA STORE ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ / ΧΡΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ STREETWEAR.GR ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ (ΠΧ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ), ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ "ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ". ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ULTRA STORE ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΗΣ  Ή ΑΣΤΙΚΗΣ  Ή/ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΑ (ΘΕΤΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΗ  Ή ΑΠΟΘΕΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΖΕΥΚΤΙΚΑ  Ή/ΚΑΙ ΣΩΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΠ.) ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ  Ή ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ή ΜΗ Ή/ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ  Ή/ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή/ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ  Ή/ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΌΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή/ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  Ή/ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ.

ΤΟ STREETWEAR.GR ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ» ΛΑΘΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΧΑΜΗΛΗ  Ή ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΆ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ E-MAIL ΣΤΟ INFO@STREETWEAR.GR

4.ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ULTRA STORE ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΓΡΑΦΙΚΩΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ, ΣΧΕΔΙΩΝ, ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ULTRA STORE ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ / ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΔΙΑΝΟΜΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ, DOWNLOADING, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ, ΦΟΡΤΩΣΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΙΑΔΟΣΗ Ή ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ Ή ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ULTRA STORE Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ, ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ ULTRA STORE, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ STREETWEAR.GR ΚΑΙ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ULTRA STORE ΚΑΙ ΤΟΥ STREETWEAR.GR ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ STREETWEAR.GR ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ULTRA STORE ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ Ή ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ Ή ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

5.ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ
ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ STREETWEAR.GR ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ULTRA STORE ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL Ή ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΒΛΑΒΕΡΟ, ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ, ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ, ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ, ΧΥΔΑΙΟ, ΑΣΕΜΝΟ, ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ, Ή ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ή ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ  Ή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ Ή ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ  Ή ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ), ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  Ή ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ, ΑΡΧΕΙΑ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΛΑΒΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  Ή ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ  Ή ΥΛΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Ή ΑΘΕΛΗΤΑ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΌΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ Ή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

6.ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΤΟ ULTRA STORE ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ.

7.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ STREETWEAR.GR ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ (ΟΝΟΜΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΛΠ.). ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ STREETWEAR.GR, ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.2472/97 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ STREETWEAR.GR ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ STREETWEAR.GR. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ STREETWEAR.GR ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ. ΤΑ ΤΗΡΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΟΜΙΜΟΥ ΑΙΤΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 11 ΈΩΣ 13 ΤΟΥ Ν. 2472/1997

8.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ STREETWEAR.GR ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ :

Α.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ
ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ ΣΑΣ
ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ.

Β.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ STREETWEAR.GR
ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ALPHA BANK SECURE E-COMMERCE
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ>>

Γ.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ STREETWEAR.GR
ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ PAYPAL.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ(ΕΑΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ PAYPAL)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ>>

Δ.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ STREETWEAR.GR ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.
Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.
Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ (3-6 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΤΟ STREETWEAR.GR ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ
ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ.


ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
IBAN: GR92 0140 4120 4120 0200 2005 709
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.