ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το site Streetwear.gr αποτελεί ιδιοκτησία του Ultra Store. Οποιαδήποτε συναλλαγή προϋποθέτει την αποδοχή των όρων χρήσης, όπως ορίζονται σ' αυτήν την σελίδα.

1. Οροί της σύμβασης
Το κατάστημα
Ultra Store διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς  ή να ανανεώνει τους παρόντες ορούς και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα
Το
Ultra Store δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του Streetwear.gr, τόσο όσον αφορά στα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχόμενων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα του, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακουσία ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός ευθύνης
Το
Ultra Store δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Streetwear.gr παρέχει το περιεχόμενο (πχ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ultra Store δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής  ή αστικής  ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημιά (θετική, ειδική  ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά  ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.τ.λ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αίτια που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Το Streetwear.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση/ αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελιά του να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να μας στείλετε e-mail στο info@streetwear.gr

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του
Ultra Store, όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κείμενων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ultra Store και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δίκαιου, του ευρωπαϊκού δίκαιου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχή του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγουμένης γραπτής αδείας του Ultra Store ή οποιουδήποτε αλλού νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το Ultra Store, το ηλεκτρονικό κατάστημα Streetwear.gr και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του Ultra Store και του Streetwear.gr και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στην ιστοσελίδα Streetwear.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ultra Store δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Ευθύνη χρήστη
Οι χρήστες της ιστοσελίδας
Streetwear.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα του Ultra Store για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου αλλού, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές  ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα  ή αλλά ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή  ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού  ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

6. Ασφάλεια
Το
Ultra Store αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μετρά, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

7. Προστασία προσωπικών δεδομένων
Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του
Streetwear.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του Streetwear.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του ν.2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Streetwear.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του Streetwear.gr. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Streetwear.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματος και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

8. Τρόποι πληρωμής

Για τις αγορές σας από το
Streetwear.gr μπορείτε να επιλέξετε:

8.α. Πληρωμή με αντικαταβολή

πληρώνετε με μετρητά
 στον υπάλληλο της Γενικής Ταχυδρομικής κατά την παράδοση του δέματος σας χωρίς επιπλέον χρέωση.

8.β. Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο
streetwear.gr μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της alpha bank secure e-commerce τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται από το κατάστημα μας.
Διαβάστε περισσότερα
 εδώ>>

8.γ. Πληρωμή μέσω PayPal

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο
Streetwear.gr μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται από το κατάστημα μας. Μπορείτε να μεταφέρετε και χρήματα από τον λογαριασμό σας (εάν διατηρείτε στην PayPal) διαβάστε περισσότερα εδώ>>

8.δ. Κατάθεση/ μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο
Streetwear.gr μπορείτε να μεταφέρετε σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Το ονοματεπώνυμο σας και ο κωδικός της παραγγελίας σας πρέπει να είναι εμφανείς ώστε να διασταυρωθεί η πληρωμή σας. Για την ευκολία σας προτιμάτε μεταφορά ή κατάθεση στην ίδια τράπεζα. Η μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας είναι δωρεάν και εμφανίζεται την ίδια μέρα. Η μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό άλλης τράπεζας επιβαρύνεται με τραπεζικά έξοδα και από τις 2 τράπεζες τα οποία επιβαρύνεστε εσείς (3-6 ευρώ) και εμφανίζεται μετρά από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Το Streetwear.gr διατηρεί το δικαίωμα να σας χρεώσει με την μορφή αντικαταβολής οποιοδήποτε ποσό επιβαρυνθεί από τη μεταφορά αυτή.

ALPHA BANK
IBAN: GR92 0140 4120 4120 0200 2005 709
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR15 0110 2230 0000 2230 0496 894
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR80 0172 2020 0052 0209 5353 711
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.EUROBANK
IBAN: GR33 0260 0370 0000 4020 1143 281
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.