Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας. Η ομάδα του Streetwear καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαχειρίζεται ΟΛΕΣ τις παραγγελίες εντός 1 εργάσιμης ημέρας.

ΕΛΛΑΔΑ (1-3 εργάσιμες)

  • Μεταφορικά 3€
  • Αντικαταβολή 2€
  • Δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 70€

Για την αποστολή των παραγγελιών συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την Γενική Ταχυδρομική Courier. Θα σας αποσταλεί email με τον αριθμό παρακολούθησης του δέματος σας, του οποίου την πορεία μπορείτε να παρακολουθείτε κάνοντας κλικ εδώ>>

Κατά την παραλαβή θα σας ζητηθεί να υπογράψετε.

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την επιπλέον χρέωση και εκτίμηση του χρόνου.

Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που θα σας υποδείξουμε δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση και ο χρόνος παράδοσης είναι στα πλαίσια που ορίζουμε για όλη την επικράτεια.

GROUP 1 (3-8 Εργάσιμες Ημέρες)

 

Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, , Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία , Ρουμανία,  Σλοβακία, Σλοβενία,  Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία

GROUP 2 (5-18 Εργάσιμες Ημέρες)

 

Ασία, Αφρική, Αυστραλία, Η.Π.Α & Καναδάς, Υπόλοιπες Χώρες Ευρώπης, Υπόλοιπες Χώρες Υφηλίου

Μέγιστο βάρος ανά παραγγελία 10kg

* Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται αεροπορικώς με Α’ προτεραιότητα, συνοδεύονται με αριθμό παρακολούθησης, απαιτούν την υπογραφή σας κατά την παραλαβή και περιλαμβάνουν ασφάλεια για κάθε περίπτωση. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης στις περισσότερες πόλεις είναι 3-8 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που απαιτείται διαμετακόμιση από τα κέντρα διανομής ή υπάρχουν καθυστερήσεις από έλεγχο στο τελωνείο, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί.

 

ΩΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ:

 Α) Οι αγορές εμπορευμάτων από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδεχομένως να επιβαρύνονται με τελωνειακούς δασμούς και λοιπά έξοδα εκτελωνισμού, τα οποία επιβαρύνουν τον αγοραστή.

 Β) Δεν είναι εφικτή η παράδοση δεμάτων σε ταχυδρομικές θυρίδες καθώς απαιτείται υπογραφή κατά την παραλαβή.

 Γ) Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις οι οποίες οφείλονται σε ανωτέρα βία ή αστάθμητους παράγοντες όπως γενικές απεργίες, μπλόκα, κακές καιρικές συνθήκες κλπ.

 Δ) Οι δαπάνες που προκύπτουν από τα απαράδοτα και επιστρεφόμενα δέματα λόγω:

  • Μη ανταπόκρισης, αδιαφορίας, αμέλειας από μέρους σας σε ειδοποιήσεις(email, sms, κλήσεις).
  • Λάθος στα στοιχεία παράδοσης
  • Άρνησης παραλαβής

Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται ως υπαναχώρηση από την παραγγελία και δεν επιστρέφονται.